ARVE Error: need id and provider

PERMANENT BETADAG 08

geplaatst in: Technology, Video | 0

Wij waren aanwezig bij de achtste Permanent Betadag bij AmsterdamConnected. Permanent Beta; Bridging Brains, Tech and Culture zonder papierwerk, geld en gedoe.

Mensen bij elkaar brengen, kennis delen en kennis vloeibaar maken, ontmoetingen faciliteren en steentjes in vijvers gooien om beweging te creëren. Permanent Beta wil ondernemers en geeks koppelen, gesprekken en inspiratie organiseren rond grote en kleine maatschappelijke vraagstukken.

Met meer dan vijftig sprekers en het nieuwste op het gebied van innovatieve technologie, is er voldoende te beleven. Zo spraken we met Dana-Maria Faneker van Captain VR. Zij wil mensen weer kapitein van hun eigen leven laten zijn door angsten weg te nemen in een Virtual Reality-omgeving. Een pionier op dit gebied. Daarnaast kletsten we met een van de initiatiefnemers van Layar, speelden we de nieuwste VR-games en leerden we over het nieuwe platform van IBM.

De Permanent Betadag, een supertof initiatief dat je eigenlijk gewoon zelf moet ervaren. Wil je er ook bij zijn? Op maandag 14 november is de volgende Permanent Betadag!

Heb jij ook een gaaf evenement dat je vastgelegd wilt hebben? Vraag naar de mogelijkheden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *