Je bent op zoek naar een nieuwe baan. Een andere carrière, een leuke uitdaging. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Het begint met opvallen. Tijd dus om je LinkedIn-profiel een flinke boost te geven. Bij Dyve Media kun je een professionele LinkedIn profielfoto laten maken. Op naar die nieuwe job.

Waarom een LinkedIn profielfoto laten maken?

Je ziet het zo vaak: een vakantiekiekje als LinkedIn profielfoto. Een nét niet scherpe foto. Of een veel te drukke achtergrond. Daarmee maak je geen al te beste indruk op jouw toekomstige werkgever of opdrachtgever. Zonde! Je krijgt tenslotte maar één kans op een eerste indruk. Jammer als je daardoor die toffe nieuwe baan of opdracht misloopt. Met een professionele profielfoto op LinkedIn laat je zien dat jij jouw loopbaan serieus neemt.

Professionele LinkedIn profielfoto laten maken

De uiteindelijke profielfoto lijkt wel een moderne Caravaggio. Ik ben er enorm blij mee en beveel Thomas aan iedereen aan.

Maxim Benistant, Repetitor

Ja, ik wil een mooie LinkedIn profielfoto laten maken

NEEM CONTACT OP

Professionele fotoshoot

Wil jij dat vakantiekiekje of die onscherpe foto vervangen en een professionele LinkedIn profielfoto laten maken? Mooi, ik ga je helpen. Wil je een neutrale achtergrond of juist een foto in een specifieke omgeving? Dat kan allemaal. Ik heb een eigen fotostudio aan huis waar we een stijlvolle, neutrale achtergrond kiezen. Geen probleem als je iets anders in gedachten hebt. Dan zoeken we gewoon een bijzondere plek in Utrecht of eventueel jouw woonplaats uit. Net wat jij wilt.

Cameravrees? Komt goed!

Ben jij geen fan van voor de camera staan? Begrijp ik helemaal. Ik sta er zelf ook liever achter. Maar maak je geen zorgen. Bij mij geen gestress en gehaast. We nemen alle tijd en ik zorg ervoor dat jij op je gemak en ontspannen voor die camera staat. Jij gaat pas naar huis als je helemaal blij bent met het resultaat.

Wil je nog wat weten?

Heb je nog vragen? Stuur gerust een mail. Mijn tarieven vind je op de tarievenpagina.

Oh ja, met een profielfoto voor andere sociale media help ik je natuurlijk ook graag. Net zoals met een portretfoto voor je website of dat leuke familieportret. Wil je jezelf liever presenteren met bewegend beeld? Ik maak ook videoproducties.

Waarom een professionele LinkedIn profielfoto laten maken

    • Je valt lekker op tussen de selfies op LinkedIn. Een professionele portretfoto is jouw visitekaartje online. Je potentiële werkgevers zien dat jij loopbaan serieus neemt
    • Werkgevers zijn vooral geïnteresseerd in een klik met hun werknemers. Met een goede LinkedIn-profielfoto zien zij meteen of jij met hen matched
    • Je websitebezoekers krijgen meteen een goed beeld met wie ze te maken hebben. Dit schept vertrouwen in jouw dienst of product