Wil je een professionele fotograaf inhuren? Iemand die jou of je bezoekers op unieke en haarscherpe wijze vastlegt? Bij Dyve Media kun je terecht voor fotografie in allerlei soorten en maten: van portret tot evenement en van landschap tot stad.

Een foto is zo geschoten. Met je telefoon of compactcamera kun je prima plaatjes schieten. Leuk voor op sociale media of om aan je vrienden en familie te laten zien. Wil je een professionele LinkedIn profielfoto laten maken of jouw evenement vastleggen? Dan is een professionele fotograaf inhuren een slim idee.

Met die mooie portretfoto ziet jouw LinkedIn profiel er stukken aantrekkelijker uit dan met een zelfgeschoten kiekje. Wil je de deelnemers aan jou evenement achteraf nog wat foto’s toesturen of laten downloaden? Eeuwig zonde als de belichting slecht is, de foto’s net niet scherp en mensen er onhandig opstaan. Een professioneel fotograaf zorgt ervoor dat je niet voor teleurstellingen komt te staan.

Ik heb een aangeboren gevoel voor compositie en weet jou of je evenement op een originele manier vast te leggen. Heb je een foto voor een banner, flyer of brochure nodig? Ook dat kan. Van mij krijg je een krachtige foto, aangeleverd in drukformaat. Mijn werk als professioneel fotograaf doe ik vanuit Utrecht, maar ik werk in heel Nederland.

Ook een professionele fotograaf inhuren?

Wil je een professionele fotograaf inhuren? Neem contact op. Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend en gratis. Samen bedenken we hoe ik jou, je bedrijf of evenementvan het scherm of papier laat knallen. Ben je meer van bewegend beeld? Ik maak ook videoproducties zoals bedrijfsvideo’s, crowdfundingsvideo’s en evementenregistraties.

Hij blijft altijd geduldig en geeft goede aanwijzigingen. Mijn cameravrees is daardoor compleet verdwenen!

Kim Nelissen, tekstschrijver

Ja, ik wil een professionele fotograaf inhuren

NEEM CONTACT OP