TivoliVredenburg Utrecht

EXPO STADSFOTOGRAFIE UTRECHT

geplaatst in: Fotografie | 1

Afgelopen zaterdag werd het oude pand van de HKU aan de Oudenoord in Utrecht feestelijk heropend. Dit hele jaar zal het pand het hoofdkantoor zijn van LOU. LOU (Leegstand Oplossers Utrecht) is een bont gezelschap van ondernemers, culturele- of maatschappelijke initiatieven en kunstenaars. Daarom is ook een expositie voor lokale kunstenaars gestart en wie hangt daartussen? Niemand minder dan yours truly.

Samen met vijf andere Utrechtse kunstenaars, opende ik afgelopen zaterdag mijn expositie aan de Oudenoord 330. De komende drie maanden kun je hier vier van mijn foto’s bezichtigen. De vier ingelijste werken zijn ook te koop. De foto’s met vier prominente Utrechtse gebouwen zijn onderdeel van de Home-serie, gebouwen die bij mij persoonlijk een gevoel van thuiskomen oproepen en waarvan bij iedere Utrechter het hart sneller gaat kloppen. De expositie duurt nog tot mei 2018.

Stadsfotograaf Utrecht

 1. David Verwer

  Hey Thomas,
  Wat krijgen we nou: ik zie nu dat je dit voorjaar een heuse expositie met vier iconische Utrechtse opbjecten had… Ziet er strak uit.
  Had me uitgenodigd! Dan was ik gaan kijken natuurlijk…
  Wat leuk en alsnog gefeliciteerd!

  David

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *