Net begonnen als ondernemer? Met een professionele portretfoto zien jouw toekomstige klanten meteen met wie ze zaken doen. Een leuk cadeau nodig? Bijvoorbeeld jouw kind(eren) op de foto voor vader- of moederdag? Bij Dyve Media kun je een mooie, sprekende portretfoto laten maken, wat je wens ook is.

Portretfoto voor website

Websitefotografie of cadeau? Kom bij Dyve Media je portretfoto laten maken

Natuurlijk kun je als ondernemer best een vakantiekiekje tussen de foto’s op je website zetten als dat bij jou en jouw klanten past. Maar als je hele website ermee volstaat, loop je toch de kans dat bezoekers je niet serieus nemen. En dan zijn ze na één blik weg, om niet meer terug te keren. Zonde. Zorg dus dat jij met een of meerdere professionele portretfoto’s meteen de aandacht trekt en die bezoeker op jouw site houdt. En met professioneel bedoel ik natuurlijk geen saai staatsieportret. We zetten jou op de foto zoals jij bent. In een omgeving die bij jou en jouw bedrijf past.

Ja, ik wil die portretfoto voor op mijn site

NEEM CONTACT OP

Familieportret

Wat is er nou leuker dan jouw geliefde, vader of moeder verrassen met een prachtige foto van zijn of haar kind(eren) of kleinkind(eren). Bijvoorbeeld met vader- of moederdag, een verjaardag of met de feestdagen. Liever met de hele familie op de foto? Kan ook! Serieus of wat losser? Je huisdier er ook op? Dat bepaal jij helemaal zelf. Ik heb een eigen studio waar ongeveer 5 mensen tegelijk op de foto kunnen. Bij een grotere familie zoeken we een mooie plek buiten. Als je zelf specifieke locatiewensen hebt, kan dat uiteraard. Samen zorgen we voor een prachtige herinnering voor aan de muur.

Portretfoto laten maken

Tarieven

Een portretfoto laten maken is bij mij altijd maatwerk. Ieder zijn of haar wensen. Daarom maak ik graag een offerte op maat voor je. Op mijn tarievenpagina krijg je al wel een idee van de kosten.

Meer weten?

Heb je heel specifieke wensen of wil je nog wat vragen? Neem dan gerust contact met me op. Wil je een LinkedIn profielfoto laten maken of een foto voor andere sociale media? Doe ik natuurlijk ook graag voor je.

De rust die Thomas uitstraalt zorgt ervoor dat jij ook rustig voor de camera staat. Hij daagt je uit om na te denken wat je wilt uitstralen en stimuleert je om dat te realiseren.

Veronique Leenders
NEEM METEEN CONTACT OP

Waarom een professionele portretfoto laten maken

    • Je valt lekker op tussen de selfies op LinkedIn. Een professionele portretfoto is jouw visitekaartje online. Je potentiële werkgevers zien dat jij jezelf serieus neemt
    • Je websitebezoekers krijgen meteen een goed beeld met wie ze te maken hebben. Dit schept vertrouwen in jouw dienst of product
    • Iets te vieren? Een verloving of persoonlijke overwinning zoals gewichtsverlies? Een camera is als een tijdmachine. Met een professionele portretfoto kunnen jij en je dierbaren dit bijzondere moment steeds weer herbeleven
    • Het is altijd een geslaagd cadeau voor opa, oma of geliefde