Zin in een nieuwe uitdaging? Als je op zoek bent naar die nieuwe droombaan, heb je veel concurrenten. Werkgevers letten steeds meer op wie jij bent als persoon. Een goede opleiding en ervaring is leuk, maar waar ze vooral ook naar zoeken is een klik met hun nieuwe werknemer. Ze zijn benieuwd naar hoe jij non-verbaal overkomt. Hoe kun je dat beter laten zien dan met jouw eigen video cv. Kom bij Dyve Media je video cv laten maken en laat je van je beste kant zien.

Video cv laten maken

Waarom een video cv laten maken?

Je krijgt nooit een tweede kans op een eerste indruk. Hoe kom jij over op jouw toekomstige werkgever? Niemand vindt solliciteren leuk. De meesten van ons vinden het zelfs doodeng. Het is dan lastig een goede eerste indruk te maken. Hoe mooi zou het zijn als je die eerste indruk maakt terwijl je er zelf niet eens bij bent? Hoe? Met jouw eigen video cv.

Ik sprak ooit een ondernemer die vertelde “Als ik een kandidaat spreek en we hebben een goeie klik, dan vind ik die diploma’s minder belangrijk”.  In een video cv kun je veel meer gevoel leggen dan in een motivatiebrief. De recruiter hoort je stem en ziet hoe jij jezelf presenteert. Vind je dat toch een beetje spannend, voor de camera? Dat snap ik! De camera krijgt echter regelmatig te eten, dus hij bijt niet.

We maken er gewoon samen een leuke middag van; jij, ik en de camera. We bekijken samen wat voor jou de meest ontspannen setting is en verzinnen een vlotte pitch waarin al jouw beste eigenschappen aan bod komen. Een grapje hier en daar is niet uitgesloten, als jij maar ontspannen jezelf kunt presenteren. We zorgen dat je er gelikt op staat, dat jouw verhaal klaar als een klontje is en dat die eerste indruk meteen een goede is.

Kijk jou eens shinen! Kom maar door met die aanbiedingen!

Wil je zelf een video cv opnemen? Lees dan mijn blog met 5 handige tips. Alles begint natuurlijk met een goed verhaal? Lees daarom eerst mijn blog met 5 tips voor het schrijven van een goede pitch.

Inspiratie nodig? Bekijk hieronder de video cv die ik voor Maxim maakte.

Het filmpje wat hij voor mij gemaakt heeft, is professioneel creatief en ‘anders’. Hij heeft precies de boodschap overgebracht die ik bedoelde. Heel fijn om met Thomas samen te werken.

ELLEN OVER HAAR SOLLICITATIEVIDEO

Ik wil ook een video cv laten maken

NEEM METEEN CONTACT OP

Waarom een video cv laten maken

    • In een video cv kun je meteen laten zien hoe jij verbaal en non-verbaal overkomt. Je maakt een eerste indruk nog voor je op gesprek komt. En het mooiste is; je hoeft er je huis niet voor uit. Handig in deze tijd
    • Video inzetten bij je sollicitatie is iets dat vooral in Amerika gedaan wordt. In Nederland zijn er nog weinig mensen die hier gebruik van (durven) maken. Als jij dit wél aandurft, val je dus gegarandeerd op
    • Je publiek onthoudt tot wel 95 procent van jouw boodschap als je deze in een video plaatst. Ter vergelijking; in tekst is dit 10 procent
    • Een video kun je tegenwoordig gemakkelijk delen op social media. Bijvoorbeeld op LinkedIn of Facebook. Je netwerk kan jouw video zo ook gemakkelijk verspreiden