Zin in een nieuwe uitdaging? Als je op zoek bent naar die nieuwe droombaan, heb je veel concurrenten. Werkgevers letten steeds meer op wie jij bent als persoon. Een goede opleiding en ervaring is leuk, maar waar ze vooral ook naar zoeken is een klik met hun nieuwe werknemer. Ze zijn benieuwd naar hoe jij non-verbaal overkomt. Hoe kun je dat beter laten zien dan met jouw eigen video cv. Kom bij Dyve Media je video cv laten maken en laat je van je beste kant zien.

Video cv laten maken

Waarom een video cv laten maken?

Je krijgt nooit een tweede kans op een eerste indruk. Hoe kom jij over op jouw toekomstige werkgever? Niemand vindt solliciteren leuk. De meesten van ons vinden het zelfs doodeng. Het is dan lastig een goede eerste indruk te maken. Hoe mooi zou het zijn als je die eerste indruk maakt terwijl je er zelf niet eens bij bent? Hoe? Met jouw eigen video cv.

Ik sprak ooit een ondernemer die vertelde “Als ik een kandidaat spreek en we hebben een goeie klik, dan vind ik die diploma’s minder belangrijk”.  In een video cv kun je veel meer gevoel leggen dan in een motivatiebrief. De recruiter hoort je stem en ziet hoe jij jezelf presenteert. Vind je dat toch een beetje spannend, voor de camera? Dat snap ik! De camera krijgt echter regelmatig te eten, dus hij bijt niet.

We maken er gewoon samen een leuke middag van; jij, ik en de camera. We bekijken samen wat voor jou de meest ontspannen setting is en verzinnen een vlotte pitch waarin al jouw beste eigenschappen aan bod komen. Een grapje hier en daar is niet uitgesloten, als jij maar ontspannen jezelf kunt presenteren. We zorgen dat je er gelikt op staat, dat jouw verhaal klaar als een klontje is en dat die eerste indruk meteen een goede is.

Kijk jou eens shinen! Kom maar door met die aanbiedingen!

Wil je zelf een video cv opnemen? Lees dan mijn blog met 5 handige tips. Alles begint natuurlijk met een goed verhaal? Lees daarom eerst mijn blog met 5 tips voor het schrijven van een goede pitch.

Inspiratie nodig? Bekijk hieronder de video cv die ik voor Maxim maakte.

Wat ik heel prettig vind is dat Thomas er altijd voor zorgt dat degene die voor de camera staat zich heel erg op z’n gemak voelt.

Madelon Eelderink, stichting 7Senses

Ik wil ook een video cv laten maken

NEEM METEEN CONTACT OP

Waarom een video cv laten maken