ARVE Error: need id and provider

BOUW MEE AAN DE HAPPY KIDS BASISSCHOOL

geplaatst in: Video, Work | 1

Weet jij nog wat je vroeger wilde worden? En is dat gelukt?
Sella van de Griend is momenteel druk bezig de dromen van kinderen uit te laten komen. Ze wil vernieuwend onderwijs bieden aan nieuwsgierige, (hoog)begaafde en (hoog)sensitieve kinderen die in het reguliere onderwijs niet voldoende geprikkeld of gemotiveerd worden. Om háár droom uit te laten komen, maakte Dyve Media een video zodat zij deze mooie boodschap kan verspreiden.

Onder het motto Freedom to Explore, Experience & Express, wil Sella de kinderen van haar nieuwe basisschool aanmoedigen hun eigen dromen na te jagen en hen daarin zoveel mogelijk steunen. Kennis en informatie is tegenwoordig vrijwel direct te verkrijgen en lesmateriaal is daarom in no-time verouderd. De Happy Kids basisschool leert kinderen daarom niet wát ze moeten denken, maar hóé ze moeten denken. Kennisvergaring, kennisdeling en ervaren, dat zijn de uitgangspunten van de Happy Kids basisschool. Door de kinderen te laten spelen en te laten ontdekken, leren ze met elkaar samen te werken en samen tot oplossingen te komen. In een veilige omgeving kunnen ze bijvoorbeeld bij een Permanent Future Lab spelen met nieuwe technologie zoals 3D-printers, robots, drones en Virtual Reality. Aan het einde van de dag kunnen de kinderen in een reflectieverslag aangeven wat ze hebben geleerd en hoe ze dingen hebben opgelost. Op die manier houden zij zowel zichzelf als de leerkrachten scherp gedurende hun schoolperiode.

Na een oriënterend gesprek met Sella, heb ik haar verhaal aangescherpt en zo het script voor de video opgezet. Ik heb haar en de twee andere dames begeleid tijdens de opnames door hen op hun gemak te stellen en de juiste vragen te stellen zodat alle belangrijke informatie werd opgenomen. De feedback die ik hierbij kreeg was dat ik zoveel rust uitstraalde en echt goed meedacht om het verhaal en de boodschap helder te krijgen. Vervolgens heb ik van al het opgenomen materiaal een montage gemaakt waar iedereen tevreden over was. Zelfs de laatste dame in de video, die in eerst instantie ontevreden was over haar aandeel, gaf als reactie “Wow dat je hier nog iets van hebt kunnen maken! Knap!”

Bouw mee aan dit mooie initiatief en steun het project op VoorJeStadsie.nl

Kijk voor meer informatie op de officiële website van Happy Kids of volg de Happy Kids op Facebook.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *