Niet alle bezoekers van jouw website zijn lezers. Sterker nog: de kans is groot dat jouw potentiële klant blijer wordt van video. Wil jij een groter bereik en meer omzet? Dan is een bedrijfsfilmpje laten maken een slimme zet.

Misschien herken je het wel: je opent een website en krijgt een enorme lap tekst voorgeschoteld. Na een paar zinnen, ben je er eigenlijk wel klaar mee. Je klikt weg. Dit wil je natuurlijk niet op jouw eigen site laten gebeuren. Jij wil die bezoeker op jouw site houden en iets laten kopen of een offerte laten aanvragen.

Tijd besparen, geld verdienen

Als je wil dat iemand jouw dienst op product koopt, moet je hem overtuigen. Jij bent de expert en hebt hét product waar hij op zit te wachten. Je kunt natuurlijk een geweldige pitch uit je hoofd leren en deze aan iedereen in je omgeving vertellen, maar dit kost je enorm veel tijd.

Waarom geen bedrijfsfilmpje laten maken? Een eenmalige investering waar jij jarenlang de vruchten van plukt. Zo heb je zelf meer tijd over om te doen wat jij het beste doet; ondernemen en geld verdienen.

Ja, ik wil een gaaf bedrijfsfilmpje laten maken

NEEM CONTACT OP

Bedrijfsfilmpje laten maken: tot 80% meer conversie

Met een krachtige en prikkelende bedrijfsvideo heb je een ideale mix van informatie, entertainment en oprechte emotie. En dat werkt. Want wist je dat in 2017 69 procent van al het internetverkeer uit video bestond? In 2021 loopt dit op naar zelfs 80 procent.

Een video op je website zorgt voor meer conversie. Tot wel 80%. Je bent dus een dief van je eigen portemonnee als je alleen maar tekst op jouw site plaatst.

Aan de slag

Heb ik je overtuigd? Mooi. Dan kunnen we aan de slag. Samen brengen we jouw product, boodschap of dienst helder en prikkelend in beeld. Geen saaie voorleesspreekbeurt, maar een krachtige bedrijfsvideo met interessant beeld, iemand die bevlogen vertelt en meer.

Weet je al precies wat jij nodig hebt? Top! Laat het me weten. Nog een beetje onzeker hoe je zoiets nou aanpakt? Ik denk graag met je mee over jouw verhaal en de opzet van het script.

Deze klant ging jou voor

De Happy Kids basisschool wilde, na mijn eerdere succesvolle crowdfundingsvideo, ook een bedrijfsfilmpje laten maken. Oprichtster Sella van de Griend, wilde ouders van hoogbegaafde / hoogsensitieve kinderen en instanties een goed beeld geven van de werkwijze van de school. En hen laten zien wat voor mooie resultaten ze behalen met hun bijzondere manier van lesgeven.

Ik heb 2 dagen gefilmd en Sella en haar collega’s laten vertellen wat deze school zo bijzonder maakt. Natuurlijk komen ook de kinderen zelf aan het woord. De video onderbouwt op deze manier ook het verhaal dat de kinderen echt gelukkiger worden op deze school.

Wil jij ook een bedrijfsfilmpje laten maken? Laat het me weten!

Gave video, Thomas en ook dank voor het vertalen van de essentie van de school naar video!

Sella van de Griend, directeur Happy Kids basisschool
NEEM METEEN CONTACT OP

Waarom een professionele bedrijfsvideo laten maken