Portretfotograaf Utrecht

Hi, ik ben Thomas Duiker. Videomaker en portretfotograaf uit Utrecht. Ik help jou om je verhaal te vertellen. Ik maak (zakelijke) portretten, fotografie voor websites en evenementen, bedrijfsfilms en crowdfunding video’s. Als ondernemer kom jij daarmee veel meer in contact met je klanten. Heb je jouw verhaal nog niet helemaal helder? Geen probleem. Ik denk graag met je mee.

Ik werk als portretfotograaf vanuit Utrecht maar kan in principe in het hele land aan de slag. Samen maken we een wervende video voor bijvoorbeeld jouw crowdfundingcampagne, bedrijfspromotie of sollicitatie. Last van cameravrees? Geen zorgen. Ik stel je op je gemak zodat jij op een ontspannen en natuurlijke manier overkomt. Ben je op zoek naar een Grafisch Vormgever of wil je een zakelijke profielfoto laten maken? Ook daarmee help ik je graag. Neem nu vrijblijvend contact op of kijk voor meer voorbeelden van mijn fotografie in mijn portfolio. Leuk als je me volgt op Instagram!

Voor de website Alles Voor Die Baan werd ik geïnterviewd door Paulien. Lees hier hoe ik haar vertelde over het maken van een sollicitatievideo.

Portretfotograaf Utrecht

Houd herinneringen en emoties levend

Decennialang dromen we er al van; reizen door de tijd met een tijdmachine. Maar we hebben die tijdmachine al zeker 100 jaar. We kunnen nu nog steeds genieten van optredens van Elvis Presley, Freddie Mercury en Marilyn Monroe, ook al zijn ze jaren dood. We kunnen ze zien en horen en dat allemaal door de ontwikkeling van de camera.

We kunnen bijzondere gebeurtenissen in ons leven herbeleven door naar foto’s en filmbeelden te kijken. Herinneringen vervagen mettertijd. Ze kunnen vertroebeld raken door andere herinneringen of compleet verdwijnen, maar als je de (bewegende) opnames terugkijkt, ben je weer helemaal terug in jouw moment. Zo houd je de herinneringen en emoties levend. Ik wil jou ook graag de mogelijkheid bieden om jouw herinneringen levend te houden.

‘Een foto zegt meer dan duizend woorden.’ Super cliché, ik weet het, maar zó waar. Mijn familie woont aan de andere kant van het land, dus ik zie ze niet dagelijks. Toch kan ik alle bijzondere dingen die ik meemaak direct met hen delen, door een foto of video te sturen via internet. Ik blijf dat iets bijzonders vinden. Mensen zeggen wel eens “Door jouw foto’s is het alsof ik er zelf bij ben!” Een groter compliment kun je niet krijgen toch?

Dit zeggen anderen over Dyve Media

Mensen omschrijven mij als creatief, betrokken en flexibel. Ze vertellen me vaak dat ik hen geruststel voor de camera. Zoals Sella, die ik hielp bij de vertaling van haar idee voor een basisschool met vernieuwend onderwijs voor hoogbegaafde en hoogsensitieve kinderen. We gingen samen in gesprek om haar ideeën helder op papier te krijgen en dit vorm te geven in een duidelijke bedrijfsvideo.

Klasse! Thomas levert goed werk. Hij is to-the-point en vertaalde snel mijn urenlange verhaal naar de korte boodschap voor de video over de HAPPY KIDS basisschool. Hij maakte daarna in korte tijd goede opnames (wist mensen gerust te stellen) en monteerde vervolgens de video naar volle tevredenheid. Het is prettig om samen te werken met Thomas!

Sella van de Griend, Directeur HAPPY KIDS basisschool Xperience

Het evenement van Simone was een leuke uitdaging. De medewerkers waren geen fan van de camera, maar met de juiste benadering kreeg ik ze hartstikke leuk op de foto. Een paar maanden later mocht ik weer voor hen aan de slag. Bekijk hier meer evenementenfotografie.

Zijn beelden gaven de sfeer goed weer en geven een supergoede indruk voor de collega’s die er niet bij konden zijn. Ik zou Thomas zeker weer benaderen voor een volgende keer.

Simone Vis, organisator Sonion bedrijfsevenement

Projecten waaraan ik verder heb gewerkt zijn onder andere het 360° fotografie- en Virtual Reality-project In The Circle en de grafische vormgeving voor Sportfestival Maarsseveen en Moesmeisje. Ik heb gewerkt met IVN Natuureducatie en de gemeente Utrecht. Wil jij ook in beeld? Laat het me weten!

Voor een maatwerk-training, hebben wij Thomas ingeschakeld om opnames te verzorgen. Thomas was voor ons zeer deskundig, accuraat, servicegericht & flexibel. Een aanrader dus! Thomas, dank je voor je professionaliteit en we hopen vaker samen te gaan werken.

Hans Nijenhuis, coach

Ik heb ook een tof idee waar ik dieper op in wil gaan. Bakkie doen?

NEEM METEEN CONTACT OP

Waarom Dyve Media

    • Geen gedoe met account managers of secretaresses, maar korte lijnen en flexibiliteit. Snel schakelen, daar hou ik van
    • Last van cameravrees? Komt goed! Mensen zeggen vaak dat ik rust uitstraal. Ik stel je op je gemak en samen maken we er een leuke ervaring van
    • Ik doe niet alleen wat jij van me vraagt, maar luister naar wat jij wilt bereiken. We kijken samen wat je daarvoor nodig hebt
    • Wil je een video laten maken, maar heb je nog geen goede tekst? Geen probleem! Ik werk samen met tekstschrijvers zodat je geen excuus meer hebt om nu niet te bellen of te mailen