ARVE Error: need id and provider

WE’RE LIKE ADELE

geplaatst in: Video | 0

Op 28 februari van dit jaar bracht Berit Arzoni met haar eindexamenconcert een ode aan Adele in de Neushoorn in Leeuwarden. Wij maakten hiervan onderstaande concertregistratie. Hier komen twee van mijn grote passies samen; fotografie / video en muziek. Met twee 4K camera’s (één in de zaal en één op het podium) maakten we een prachtige concertregistratie die de sfeer van de avond perfect weergeeft. Dankzij een directe connectie vanuit het mengpaneel kon ik de hoogst mogelijke geluidskwaliteit garanderen. Ik mixte het geluid uit het mengpaneel met geluid uit de zaal. Gecombineerd met mijn montage van de haarscherpe beelden van beide camera’s ontstond een eersterangs concertbeleving.

Wil je ook een concert of optreden laten opnemen? Ik bespreek graag de mogelijkheden met je.

Vraag offerte aan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *