SPORTEN VOOR HET GOEDE DOEL

geplaatst in: Design, News, Work | 0

Sportfestival Maarsseveen

Op zaterdag 27 augustus 2016 zijn de Maarsseveense Plassen weer het toneel van Sportfestival Maarsseveen. Dit jaar is het thema “Sporten voor het Goede Doel”. In samenwerking met Geef.nl is het mogelijk via je eigen account gemakkelijk geld in te zamelen voor het doel van jouw keuze.

Run jij een vereniging of stichting? Dan is Sportfestival Maarsseveen een fantastische gelegenheid om op sportieve wijze betrokkenheid te creëren en geld in te zamelen voor de doelstellingen van jouw organisatie. Veel ideële organisaties hebben te weinig tijd, middelen en kennis om een sponsorevenement te organiseren. Sportfestival Maarsseveen biedt de kans om op een laagdrempelige manier geld in te zamelen voor jouw vereniging of stichting.

Net als vorig jaar kun je weer kiezen uit verschillende hardloopafstanden. Doe mee aan de Aquathlon of één van de hardloopafstanden en blijf na afloop gezellig hangen op de braderie. Natuurlijk is ook aan de jongste sporters gedacht met een heuse KidsRun en een springkussen!

Naast een Aquathlon en verschillende hardloopafstanden, kun je dit jaar op Sportfestival Maarsseveen ook bootcampen en een lesje yoga of pilates volgen. Om tijdens het sporten goed te kunnen presteren en na afloop weer snel je energie aan te vullen, is het erg belangrijk om gezond te eten. Daarom kun je na het sporten ontspannen op de braderie in het start- en finishdorp met een biertje, een biologische burger of een gratis massage. De braderie is voor iedereen vrij toegankelijk, ook als je niet hebt gesport! Het wordt weer een gezellige en sportieve dag voor jong en oud op zaterdag 27 augustus 2016!

Schrijf je nu in voor de meest laagdrempelige en toegankelijke Aquathlon van Nederland!

Volg Sportfestival Maarsseveen op Facebook, Instagram en Twitter voor leuke acties en blijf op de hoogte van de voorbereidingen.

Sportfestival Maarsseveen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *