EVENEMENTENFOTOGRAFIE TINY FOREST

geplaatst in: Nature, Photography, Portraits, Work | 0

Fotografie evenement aanplantdag Tiny Forest Cremertuin Utrecht

Voor de nieuwste editie van het Stadstuinieren Magazine maakte ik de foto’s voor het artikel over de aanplantdag van het tiny forest, een initiatief van IVN in De Cremertuin, Utrecht. Dit artikel door Tekstbureau KimTikt verscheen in de september-editie van dit blad over het kweken van je eigen groente, fruit en kruiden.

Op 6 april dit jaar staken kinderen van groep 5 van basisschool de Catharijnepoort (locatie Schimmelplein) de armen uit de mouwen. Gewapend met scheppen en gieters plantten zij een groot aantal boompjes voor het tiny forest, een heus bos middenin de stad. Dyve Media legde deze gezellige middag vast in een mooie fotoreportage. RTV Utrecht was ook van de partij om een videoverslag te maken.
De kinderen vonden het best wel spannend om op de foto te gaan. Het meisje dat bij haar bord poseert was een beetje nerveus. Gelukkig kon ik haar geruststellen. We hebben samen de foto’s bekeken en sloten de fotoshoot af met een high five. IVN was zelf ook zo tevreden over de fotografie dat zij enkele van mijn foto’s hebben afgenomen en die gebruiken in hun offline en online communicatie.

Heb je zelf nou ook een leuk event dat je wilt laten vastleggen? Bekijk de mogelijkheden of neem meteen contact op.

Vraag offerte aan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *