Thomas Duiker


Mijn naam is Thomas Duiker. In november 2015 heb ik Dyve Media opgericht om mijn creativiteit naar hartenlust uit te buiten. Ik denk graag met je mee en weet jouw vraag om te zetten in heldere en creatieve oplossingen. Dit doe ik op een laagdrempelige, persoonlijke en informele manier. Houd het luchtig, houd het vooral leuk! Naast de productie van informatieve video’s, logo’s en posters, ben ik ook fanatiek fotograaf met een passie voor onder andere stadsfotografie en portretfotografie. Wil je ook een zakelijke profielfoto laten maken? Neem contact op voor de mogelijkheden. Kijk voor meer voorbeelden van mijn fotografie op mijn VSCO-profiel en volg me op Instagram.

Opdrachtgevers omschrijven mij als creatief, betrokken, flexibel en accuraat. Ze vertellen me vaak dat ik geruststel voor de camera. Zoals Sella, die ik hielp bij de vertaling van haar idee voor een basisschool met vernieuwend onderwijs voor hoogbegaafde en hoogsensitieve kinderen. We gingen samen in gesprek om haar motivatie en wens helder op papier te krijgen en dit vorm te geven in een heldere crowdfundingvideo.

“Klasse! Thomas levert goed werk. Hij is to-the-point en vertaalde snel mijn urenlange verhaal naar de korte boodschap voor de video over de HAPPY KIDS basisschool. Hij maakte daarna in korte tijd goede opnames (wist mensen gerust te stellen) en monteerde vervolgens de video naar volle tevredenheid. Het is prettig om samen te werken met Thomas!”
Sella van de Griend, Directeur HAPPY KIDS basisschool Xperience

Voor Robert maakte ik een montage van zijn reis naar Afrika waar hij een voetbaltoernooi organiseerde voor minder bedeelde kinderen. Ik interviewde hem over zijn bijzondere verhaal en maakte hiervan een korte documentaire.

“Van het oerwoud aan beschikbaar filmmateriaal, dat ikzelf als waardeloos bestempelde, is het Thomas gelukt om er een prachtige docu van te maken.”
Robert Nonner, organisator sportevenementen

Projecten waaraan ik verder heb gewerkt zijn onder andere de pitch en huisstijl van Respijthuis Amsterdam, het 360° fotografie- en Virtual Reality-project In The Circle en de grafische vormgeving voor Sportfestival Maarsseveen. Bedrijfslogo laten ontwerpen? LinkedIn profielfoto laten maken? Laat het me weten!

“Voor een maatwerk-training, hebben wij Thomas ingeschakeld om opnames te verzorgen. Thomas was voor ons zeer deskundig, accuraat, servicegericht & flexibel. Een aanrader dus! Thomas, dank je voor je professionaliteit en we hopen vaker samen te gaan werken.”

Hans Nijenhuis, coach

Heb je ook een tof idee of een vraag waar we dieper op in moeten gaan? Bakkie doen?

Ja, ik heb ook een tof idee!