Thomas Duiker


Hi, ik ben Thomas Duiker. In 2015 heb ik Dyve Media opgericht om jou te helpen je verhaal te vertellen. Als ondernemer kun jij zo je klanten veel beter bereiken. Heb jij je verhaal nog niet helemaal helder? Geen probleem. Ik denk graag met je mee. Samen maken we een wervende video voor bijvoorbeeld jouw crowdfundingcampagne, bedrijfspromotie of sollicitatie. Last van cameravrees? Geen zorgen. Ik stel je op je gemak zodat jij op een ontspannen en natuurlijke manier overkomt. Ben je op zoek naar een Grafisch Vormgever of wil je een zakelijke profielfoto laten maken? Ook daarmee help ik je graag. Neem nu vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. Kijk voor meer voorbeelden van mijn fotografie in mijn portfolio en volg me op Instagram.

Opdrachtgevers omschrijven mij als creatief, betrokken, flexibel en accuraat. Ze vertellen me vaak dat ik geruststel voor de camera. Zoals Sella, die ik hielp bij de vertaling van haar idee voor een basisschool met vernieuwend onderwijs voor hoogbegaafde en hoogsensitieve kinderen. We gingen samen in gesprek om haar ideeën helder op papier te krijgen en dit vorm te geven in een duidelijke informatievideo.

“Klasse! Thomas levert goed werk. Hij is to-the-point en vertaalde snel mijn urenlange verhaal naar de korte boodschap voor de video over de HAPPY KIDS basisschool. Hij maakte daarna in korte tijd goede opnames (wist mensen gerust te stellen) en monteerde vervolgens de video naar volle tevredenheid. Het is prettig om samen te werken met Thomas!”
Sella van de Griend, Directeur HAPPY KIDS basisschool Xperience

Het bedrijfsevent van Simone was een leuke uitdaging. De medewerkers waren geen fan van de camera, maar met de juiste benadering kreeg ik ze hartstikke leuk op de foto. Een paar maanden later mocht ik weer voor hen aan de slag.

“Zijn beelden gaven de sfeer goed weer en geven een supergoede indruk voor de collega’s die er niet bij konden zijn. Ik zou Thomas zeker weer benaderen voor een volgende keer.”
Simone Vis, organisator Sonion bedrijfsevenement

Projecten waaraan ik verder heb gewerkt zijn onder andere het 360° fotografie- en Virtual Reality-project In The Circle en de grafische vormgeving voor Sportfestival Maarsseveen en MoesmeisjeBedrijfslogo laten ontwerpen? Laat het me weten!

“Voor een maatwerk-training, hebben wij Thomas ingeschakeld om opnames te verzorgen. Thomas was voor ons zeer deskundig, accuraat, servicegericht & flexibel. Een aanrader dus! Thomas, dank je voor je professionaliteit en we hopen vaker samen te gaan werken.”

Hans Nijenhuis, coach

Heb jij ook een tof idee of een vraag waar we dieper op in moeten gaan? Bakkie doen?

Vraag offerte aan